ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ


ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η διάρκεια του ημιμόνιμου μακιγιάζ είναι περίπου 2 χρόνια. Εξαρτάται από την ηλικία, τον τύπο του δέρματος, τον τρόπο ζωής (κολύμπι, solarium, sauna), καθώς και από το χρώμα που έχει επιλεγεί (τα ανοικτά χρώματα ξεθωριάζουν πιο γρήγορα).

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ;

Για να υπάρχει ένα τέλειο αποτέλεσμα το ημιμόνιμο μακιγιάζ πρέπει να ανανεώνεται περιοδικά. Συνήθως η ανανέωση γίνεται μέσα στα επόμενα 1 – 2 χρόνια, συνήθως για τα φρύδια. Στα βλέφαρα ή στα χείλη το αποτέλεσμα διαρκεί περισσότερο.

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ

Απαιτούνται τρεις συνεδρίες:

1η συνεδρία: ενημέρωση του πελάτη – λήψη ιστορικού – δοκιμή σχεδίου.

2η συνεδρία: εφαρμογή ημιμόνιμου μακιγιάζ.

3η συνεδρία: μετά από ένα μήνα γίνεται έλεγχος του σχεδίου και διορθώσεις όπου χρειάζονται.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Μετά την πρώτη εβδομάδα της εφαρμογής το χρώμα ανοίγει κατά 30%-40%.

ΜΗΝ ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ το ξεραμένο χρώμα τρίβοντας την περιοχή, αφήστε το να φύγει φυσιολογικά μόνο του.

ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ  ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ! Χρησιμοποιείτε μόνο την κρέμα βιταμίνης Ε που θα σας δοθεί.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Την πρώτη εβδομάδα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το κολύμπι, η ηλιοθεραπεία, το solarium και η σάουνα.

Επιλέγοντας να κάνετε ημιμόνιμο μακιγιάζ διορθώνετε τις ατέλειες του προσώπου, τονίζοντας τα φυσικά χαρακτηριστικά και ξενοιάζετε από το καθημερινό μακιγιάζ.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ (permanent make up) ή αλλιώς μικροχρωμάτωση (micro pigmentation) είναι εκείνη η αισθητική διαδικασία μέσω της οποίας επιτυγχάνουμε ένα μακράς διάρκειας μακιγιάζ κυρίως στο πρόσωπο (φρύδια, βλέφαρα, χείλη), αλλά και στο σώμα, όπως στη θηλαία άλω (μετά από χειρουργικές επεμβάσεις στο στήθος), στο κεφάλι (αλωπεκία), καθώς και στον χρωματισμό περιοχών με λεύκη ή ουλές (ατύχημα, λαγωχειλία κλπ).

Ξεχάστε το πρωινό Μακιγιάζ

Ξεκινήστε τη μέρα σας με όμορφα, καλοσχηματισμένα φρύδια, τονισμένα μάτια και βλεφαρίδες και χείλη στο χρώμα που είναι ιδανικό για σας, χωρίς να χρειάζεται να τα τονίσετε με επιπλέον μακιγιάζ.

Υψηλή Τεχνολογία Made In Germany

Η συσκευή μικροχρωμάτωσης (micro-pigmentation) CONTURE 2000 της LONG TIME LINER, είστε σίγουροι ότι έχετε τη μέγιστη ασφάλεια και ποιότητα καθώς και οι χρωστικές παρασκευάζονται στη Γερμανία, είναι πιστοποιημένες από την TUV ΕΝ60335-1.

Η μέθοδος ημιμόνιμου μακιγιάζ LONG TIME LINER η οποία βραβεύεται κάθε χρόνο με το ανώτερο βραβείο PRIX D’ ΗΟNNEUR DE LA BEAUTΈ, συνιστάται από ιατρούς και κλινικές σε όλο τον κόσμο, ως κορυφαία μέθοδος που δεν τραυματίζει τους ιστούς, παρέχοντας ταυτόχρονα μεγάλη ακρίβεια και διάρκεια.

Επιτυγχάνουμε ένα διακριτικό και φυσικό αποτέλεσμα, το οποίο έρχεται σε πλήρη εναρμόνιση με τη μορφολογία του προσώπου, το χρώμα των μαλλιών και του προσώπου. Σκοπός μας είναι να έχουμε έναν ευχαριστημένο πελάτη, του οποίου θα κάνουμε την καθημερινότητα πολύ πιο εύκολη.

Σε ποιoν δεν αρέσει να έχει ένα άψογο μακιγιάζ όλο το 24ωρο, να μην ανησυχεί για την όψη του μετά από μια δύσκολη προπόνηση στο γυμναστήριο, ή μετά από ώρες ατελείωτες κάτω από τον ήλιο και τη θάλασσα;

Μέθοδος εξαιρετικά αποτελεσματική:

  • όταν θέλουμε να τονίσουμε το σχήμα των ματιών και τη γραμμή των βλεφαρίδων
  • να διορθώσουμε ένα αποτυχημένο τατουάζ στα φρύδια, ή να τους δώσουμε νέο σχήμα και πυκνότητα
  • να τονίσουμε και να διορθώσουμε το περίγραμμα των χειλιών και να δώσουμε όγκο σε άτομα με λεπτά χείλη
  • να καμουφλάρουμε ουλές μετά από χειρουργεία, ατυχήματα, ή εγκαύματα
  • να σχηματίσουμε τη θηλαία άλω μετά από μαστεκτομή.

ΑΨΟΓΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΦΡΥΔΙΑ

Λεπτά, αραιωμένα και με ανώμαλο σχήμα φρύδια ανήκουν πια στο παρελθόν. Χάρις στη μέθοδο μικροχρωστικής της LONG TIME LINER δίνουμε σχήμα και πυκνότητα στα φρύδια, χωρίς πόνο και με απόλυτη ακρίβεια. Εφαρμόζουμε τις πιό σύγχρονες τεχνικές, όπως ombre, powdering, και τρίχα-τρίχα.

ΧΕΙΛΗ

Πιστεύετε ότι τα χείλη σας είναι πολύ λεπτά και χωρίς σχήμα; Κανένα πρόβλημα. Τώρα μπορούμε να δώσουμε στα χείλη σας το φυσικό περίγραμμα και τον όγκο που πάντα επιθυμούσατε. Μαζί θα επιλέξουμε το χρώμα από μια μεγάλη παλέτα χρωμάτων (από πολύ έντονες έως nude αποχρώσεις).

ΜΑΤΙΑ

Βελτιώνουμε ή διορθώνουμε το σχήμα των ματιών δίνοντας ένταση στο βλέμμα α) με το ημιμόνιμο eyeliner και β) τονίζουμε το περίγραμμα του άνω βλεφάρου πολύ κοντά και ανάμεσα στις βλεφαρίδες ώστε να φαίνονται πιό πυκνές (lashliner).

ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ-ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ-ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η συμμετοχή σας στο αποτέλεσμα είναι καθοριστική

Πριν ξεκινήσουμε την εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ, σχεδιάζουμε μαζί το σχήμα με ειδικά μολύβια και μόνο όταν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την καινούρια εμφάνιση, τότε και μόνο, ξεκινάμε την εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ.

Θεραπεύτρια

Η κυρία Κωνσταντίνα Παπουτσή έχει εκπαιδευθεί στην Ελλάδα και στη Γερμανία και είναι κάτοχος του Elite Partner Licence και Medical Camouflage της Long Time Liner.