Ημιμόνιμο μακιγιάζ

 
 
 
 
 

 

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ (permanent make up) ή αλλιώς μικροχρωμάτωση (micro pigmentation) είναι εκείνη η αισθητική διαδικασία μέσω της οποίας επιτυγχάνουμε ένα μακράς διάρκειας μακιγιάζ κυρίως στο πρόσωπο (φρύδια, βλέφαρα, χείλη), αλλά και στο σώμα, όπως στη θηλαία άλω (μετά από χειρουργικές επεμβάσεις στο στήθος), στο κεφάλι (αλωπεκία), καθώς και στον χρωματισμό περιοχών με λεύκη ή ουλές (ατύχημα, λαγωχειλία κλπ.).

Με τη Γερμανική μέθοδο Long Time Liner επιτυγχάνουμε ένα διακριτικό και φυσικό αποτέλεσμα, το οποίο έρχεται σε πλήρη εναρμόνιση με τη μορφολογία του προσώπου, το χρώμα των μαλλιών και του προσώπου. Σκοπός μας είναι να έχουμε έναν ευχαριστημένο πελάτη, του οποίου θα κάνουμε την καθημερινότητα πολύ πιο εύκολη. Σε ποιόν δεν θα άρεσε να έχει ένα άψογο μακιγιάζ όλο το 24ωρο, να μην σκέφτεται πως θα είναι μετά από μια δύσκολη προπόνηση στο γυμναστήριο, ή μετά από ώρες ατελείωτες κάτω από τον ήλιο και τη θάλασσα.

Με το μηχάνημα της Long Time Liner (ένα μηχάνημα το οποίο βραβεύεται κάθε χρόνο με το ανώτερο βραβείο PRIX D’ ONNEUR DE LA BEAUTE) επεμβαίνουμε πραγματοποιώντας ένα ημιμόνιμο αποτέλεσμα, χωρίς να τραυματίζουμε τους ιστούς και με την πιθανότητα μηδέν λάθους.

Για να ολοκληρώσουμε το ημιμόνιμο μακιγιάζ απαιτούνται 3 συνεδρίες:

1η συνεδρία: ενημέρωση του πελάτη – λήψη ιστορικού – δοκιμή σχεδίου

2η συνεδρία: εφαρμογή ημιμόνιμου μακιγιάζ

3η συνεδρία: μετά από ένα μήνα γίνεται έλεγχος του σχεδίου και διορθώσεις όπου χρειάζονται.

 

Η διάρκεια του ημιμόνιμου μακιγιάζ διαφέρει από άτομο σε άτομο και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία, ο τύπος δέρματος, το χρώμα που έχει επιλεγεί, ο τρόπος ζωής κλπ.

 

Για να υπάρχει ένα τέλειο αποτέλεσμα το ημιμόνιμο μακιγιάζ πρέπει να ανανεώνεται περιοδικά. Συνήθως η ανανέωση γίνεται μέσα στα επόμενα 1 – 2 χρόνια, συνήθως για τα φρύδια. Στα βλέφαρα ή στα χείλη το αποτέλεσμα διαρκεί περισσότερο.